Welkom bij Duys Financiële Diensten

Duys Financiële Diensten gevestigd te Gennep, ontstaan vanuit een combinatie van jarenlange ervaring, visie en eenvoud.

Laatste nieuws Over hypotheken

Onze doelstelling is om mensen te helpen zoals wij zelf graag geholpen willen worden. Altijd oprechte aandacht voor jouw wensen en doelstellingen en op het tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Zo hebben we al een grote groep vaste klanten opgebouwd sinds de start van ons kantoor in 2010. We zijn gevestigd in Gennep, maar onze klanten bevinden zich door het hele land, dit komt mede door het all inn concept, dit betekent aankoop van de woning, het regelen en adviseren van de hypotheek, de communicatie van het gehele traject tussen aankoop en notaris, dit alles voor een vaste prijs.

Wat doen wij nog meer?

Dat klinkt als een uitgebreide dienstverlening van Duys Financiële Diensten! Het is altijd handig om één partij te hebben die u kan helpen bij alle aspecten van de aankoop, verkoop en financiering van een woning.

Het feit dat we een databank hebben met informatie over de m2 prijzen van woningen en vergelijkingsmatriaal, is zeker nuttig bij het bepalen van de waarde van een woning en kan u helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Bovendien kan het regelen van de onderhandelingen met de verkopende partij u tijd en moeite besparen en ervoor zorgen dat u een eerlijke prijs betaalt voor de woning.

Al met al lijkt Duys Financiële Diensten een veelzijdig bedrijf dat u kan helpen bij het realiseren van uw woondromen.

Over verzekeringen Over verkoop

Wat doen wij nog meer?

Genoeg gelezen? Neem contact op met één van onze specialisten

Neem contact op

Genoeg gelezen? Neem contact op met één van onze specialisten